Багатопрофільний
лікувально-діагностичий центр

Час роботи:
Пн-Пт 08:30-18:00
Сб 09:30-14:00

+38 (050)-700-87-87 Замовити дзвінок

Центр "АВІЦЕННА"

Центр "АВІЦЕННА"

Давно відома істинна, що результативність лікування в основному залежить від правильного діагнозу. Гіппократа сприймають як першого лікаря, саме він надавав великого значення точному прогнозу протікання хвороби, тобто діагностиці. Засновник медицини Давньої Греції зазначав, що лише спеціаліст, який зможе ставити правильний діагноз, може розраховувати на довіру пацієнта.

Спеціалісти медично-діагностичного центру, що успішно функціонує вже протягом десятка років, беззаперечно своєю репутацією завдячують роками важкої та копіткої праці. 

Медичний центр укомплектований найсучаснішим діагностичним та лабораторним устаткуванням, що дає змогу проводити повну та професійну діагностику та виявляти хвороби, особливо на ранніх стадіях їх розвитку, кваліфіковано планувати і здійснювати лікування та профілактику. 

В цьому медично-діагностичному центрі кожен зможе пройти комп’ютерну діагностику всього організму та окремих органів на новітній діагностичній апаратурі та з консультацією у спеціалістів. Комп’ютерна діагностика дає можливість оперативно та якісно визначити стан усіх органів та систем, що може замінити для пацієнта відвідування 10-12 спеціалістів та дає змогу діагностувати приховані захворювання,  про які пацієнти можуть навіть не здогадуватися.

Слід відзначити ще й те, що лікування в приватному медично-діагностичному центрі в кінцевому підсумку вийде дешевше, ніж у «безкоштовних» державних поліклініках. Професійна медична діагностика заощадить не тільки кошти, але й час та нерви пацієнтів від безглуздих блукань по кабінетах поліклініки.

Кадровий потенціал медично-діагностичного центру завжди на найвищому рівні, який забезпечується тим, що всі спеціалісти мають вищу кваліфікаційну категорію та регулярно проходять курси професійного удосконалення.

В медично-діагностичному центрі пацієнтів консультують висококваліфіковані спеціаліст ультразвукової діагностики, терапевт, гастроентеролог, кардіолог, невропатолог. 

Девіз нашого медично-діагностичного центру : - "Наша мета, щоб Ви були здоровими і повноцінно раділи життю. Наші спеціалісти працюють для того, щоб підступні недуги не забирали у Вас радощі життя."

Центр