Багатопрофільний
лікувально-діагностичий центр

Час роботи:
Пн-Пт 08:30-18:00
Сб 09:30-14:00

+38 (050) 700-87-87 Замовити дзвінок

Що таке відеокольпоскопія?

Що таке відеокольпоскопія?

    Відеокольпоскопія - один з методів гінекологічного огляду. Для проведення відеокольпоскопії необхідний відеокольпоскоп. Цей оптичний прилад оснащений потужною підсвіткою і володіє збільшуючими властивостями. Відеокольпоскопія супроводжується відео- та фотозйомкою. Це дозволяє ретельно вивчити стан внутрішніх органів, особливо при діагностиці захворювань жіночої статевої системи.
    Відеокольпоскопія: переваги
   Відеокольпоскопія має низку незаперечних переваг, які роблять цей метод дослідження одним із найточніших. Як прогресивний вид діагностики, відеокольпоскопія надає наступні можливості:
 Фіксація і детермінація будь-яких відхилень і змін в жіночому організмі, виявлення захворювання на ранній стадії.
 Забезпечення точного прицільного забору матеріалу для лабораторних досліджень: біопсії або цитології. Чим точніше взято матеріал, тим репрезентативнішим буде результат аналізу.
 Отримання лікарями доступу до всіх матеріалів, пов'язаних із перебігом хвороби.
 Дані, отримані в результаті відеокольпоскопії, зберігаються у фото- та відеоформаті. Це дозволяє наочно спостерігати динаміку протікання захворювання і коригувати лікування.
 На підставі результатів відеокольпоскопії ставиться 100% точний діагноз і призначається адекватне ефективне лікування.
    Грамотний підхід до діагностики - запорука правильної постановки діагнозу, що, в свою чергу, визначає ефективність лікування. Що точніший спосіб діагностики, то вищі результати призначеного лікування. Відеокольпоскопія - спосіб зробити лікування захворювань жіночих статевих органів більш швидким і ефективним.
    Відеокольпоскопія: особливості методики
    Відеокольпоскоп з'єднано з комп'ютером. Під час дослідження зображення, отримані з допомогою відеокольпоскопа, переносяться на екран комп'ютера, а також записуються на жорсткий диск. Зображення, що отримується в ході процедури, являє собою багаторазово збільшене зображення внутрішніх органів.
    Завдяки таким зображенням фахівець визначає найменші відхилення в стані тканин. Ще одна перевага відеокольпоскопії - це абсолютна безболісність.
    Відеокольпоскопія допомагає виявити такі захворювання:
 герпес генітальний;
 поліпи;
 папіломи;
 кондиломи;
 доброякісні зміни шийки матки;
 рак шийки матки;
 ерозії шийки матки.
    У виявленні гінекологічних хвороб відеокольпоскопія показує найвищі результати в порівнянні з усіма іншими методами діагностики.
    Відеокольпоскопія - майбутнє діагностичної гінекології
    Відеокольпоскопія, як найнадійніший метод діагностики, повинна перетворитися на неодмінний атрибут відвідування гінеколога. Широке застосування відеокольпоскопії дозволить вчасно виявляти такі захворювання, як:
 дисплазія,
 лейкоплакія,
 еритроплакія,
 ерозія.
    Також за допомогою відеокольпоскопії можна виявляти ендоцервікоз, папіломи на статевих губах і в піхві, ендометріоз і всі форми раку шийки матки. Це дозволить істотно підвищити рівень лікування цих серйозних захворювань, а також порятунку багатьох жінок.
    Діагностувати захворювання за допомогою відеокольпоскопії можна на найбільш ранніх стадіях, що істотно знижує рівень поширеності тяжких наслідків гінекологічних патологій.

Що таке відеокольпоскопія?